L'eix comercial de la ciutat, a mig gas el darrer diumenge abans de Nadal


  • Comparteix:

Els comerços de la ciutat han obert les seves portes l'últim diumenge abans de Nadal sense un increment notable de compres al llarg de la jornada. Segons els comerciants consultats per Cugat.cat, no ha estat un cap de setmana tan proper a les festes nadalenques com altres anys, fet pel qual l'afluència de públic ha estat poc significativa.

L'eix comercial ha tornat a obrir aquest diumenge als santcugatencs endarrerits amb les compres nadalenques. La notable afluència al carrer no s'ha equiparat, però, al nombre de compradors que al llarg de la jornada han tingut els comerços del centre de Sant Cugat.

Els botiguers consultats per Cugat.cat esperen millorar les vendes a mesura que comenci la setmana i els treballadors percebin la paga extra.

Comerciants

Encara queda la setmana que ve, que esperem que sigui la més forta. / La gent s'espera a última hora. / Suposem que s'esperen a les compres de Reis.





Els articles electrònics centren les vendes de la campanya nadalenca d'enguany, tot i que es manté el nivell dels últims anys.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.