Actualitat i cultura, eixos de les activitats de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

Marc Plens, en primer terme, durant la presentació del programa

Marc Plens, en primer terme, durant la presentació del programa

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) proposa 11 conferències, quatre tertúlies i un seminari de cara al segon trimestre del curs 2010-2011. Ciència, actualitat, cultura i antropologia són alguns dels temes a tractar en les xerrades, mentre que el seminari estarà dedicat al cinema clàssic d'aventures. L'AEU continua oferint els cursos d'informàtica, a banda de les sortides per complementar els temes del trimestre.

El Sincrotró Alba, Leonardo da Vinci, els esquimals, la maçoneria i la crisi són alguns dels temes en què els socis de l'AEU podran aprofundir durant les 11 conferències organitzades entre gener i març. Totes les xerrades aniran a càrrec d'especialistes en les matèries.

El cinema clàssic d'aventures serà el protagonista del seminari que se celebrarà entre finals de gener i principis de març. Les sessions comptaran amb projeccions per reforçar el debat entre els assistents.

Les tertúlies d'aquest trimestre abordaran l'avortament, l'encaix de l'Islam a Europa, els 'ni-ni' i el cinema actual. El president de l'entitat, Marc Plens, destaca la importància d'aquests debats per engrescar els associats.

Marc Plens

Les tertúlies fan un gran servei a l'Aula. És una manera de trobar gent molt útil per al nostre funcionament.



'El Sincrotró Alba i el seu impacte al Vallès' és la conferència que donarà el tret de sortida a les activitats. El responsable tècnic del sincrotró, Ramon Pascual, oferirà la xerrada, que comptarà amb la presència de l'exministra de Ciència i Tecnologia, Anna Maria Birulés, i l'exconseller d'Indústria, Comerç i Turisme, Antoni Subirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.