Els FGC portaran els Reis Mags a la Floresta


  • Comparteix:

Edició anterior de la cavalcada a la Floresta

Edició anterior de la cavalcada a la Floresta

Els Reis d'Orient baixaran dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a les cinc de la tarda per iniciar la cavalcada pels carrers de la Floresta. Ses Majestats desfilaran pels carrers del districte per acabar el recorregut a Can Llobet, on recolliran les peticions dels més petits.

L'estació dels FGC de la Floresta acollirà l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, que seguidament iniciaran la tradicional cavalcada de Reis. La rua passarà per l'avinguda de l'Estació cap al carrer Nou de la Floresta i la carretera de Vallvidrera fins a l'alçada de l'avinguda Verge de Montserrat. Des d'aquesta via, tornaran a apropar-se cap a l'estació per agafar el passeig de la Floresta direcció a la plaça de Pere Planas. Un cop allà, el carrer Major de la Floresta els portarà fins a la plaça del Doctor Villar que travessaran per enfilar el carrer de la Diputació fins a la plaça del Pont del Diari. Des d'allà, es dirigiran cap al final del trajecte, ubicat a Can Llobet, passant pel carrer Nou de la Floresta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.