Vaga indefinida del servei d'escombraries de TMA-Grup Sánchez a partir de divendres


Temes relacionats

TMA-Grup Sánchez contempla dur l'Ajuntament als jutjats per l'adjudicació del servei d'escombraries (22/des/10)

Sacyr replica a TMA que no té cap vinculació amb la trama Gürtel (23/des/10)

Una filial de Sacyr pren el relleu a TMA-Grup Sánchez en la recollida d'escombraries (21/des/10)


  • Comparteix:

La vaga comença aquest divendres i és indefinida

La vaga comença aquest divendres i és indefinida

L'empresa TMA-Grup Sánchez comença aquest divendres una vaga indefinida en el servei de recollida d'escombraries i neteja viària a la ciutat. La companyia fa aquesta convocatòria després de perdre el concurs per gestionar aquest servei, que va a parar a Valoriza, coneguda anteriorment com Sufi. La conselleria d'Empresa i Ocupació ha dictat els serveis mínims per garantir 'la neteja viària' i 'la màxima asèpsia' a centres sanitaris i assistencials.

La vaga començarà aquest divendres i té una durada indefinida. En considerar-se un servei essencial per a la població, la conselleria d'Empresa i Ocupació ha dictat uns serveis mínims per garantir la neteja de la ciutat al mateix temps que respecta el dret de vaga.

Els serveis mínims seran els següents:

Als centres sanitaris, escoles amb servei de menjador, i mercats fixos i ambulants, el servei de recollida serà l'habitual.

Cada 72 hores, es procedirà a una recollida de la fracció de rebuig i el seu transport. La fracció orgànica es recollirà cada 48 hores i la recollida selectiva, quan superi la capacitat del contenidor.

La neteja viària s'efectuarà dos cops per setmana quan la freqüència de recollida sigui diària. Si la freqüència és inferior, s'efectuarà en un 50%. També es recollirà la matèria orgànica susceptible de descomposició quan, per alguna circumstància, n'hi hagi.


Segons l'ordre de la conselleria, el personal que no exerceixi el dret de vaga haurà de prestar, preferentment, aquests serveis. La direcció de TMA-Grup Sánchez s'ha negat a fer declaracions a Cugat.cat, malgrat la insistència del grup de comunicació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.