Els pisos de Promusa de l'avinguda Francesc Macià ja tenen llista d'adjudicataris


  • Comparteix:

777 santcugatencs estaven inscrits al sorteig

777 santcugatencs estaven inscrits al sorteig

Els 42 habitatges de Promusa de l'avinguda Francesc Macià, cantonada amb el Camí de la Creu, en règim de venda ja tenen llista amb l'ordre de sol·licitants. Ara, els afortunats hauran de decidir quin pis compren sempre que compleixin les bases del sorteig, que ha tingut lloc aquest dimarts al Teatre-Auditori. L'edifici reunirà set locals comercials, 61 aparcaments i 52 trasters. La promoció, que tindrà una superfície total de 7.500 metres quadrats, s'acabarà de construir a finals de 2012.

L'equipament s'està construint en els terrenys que anteriorment ocupava el Centro Popular Andaluz (CPA) i l'empresa de components Marma. L'edifici disposarà de 42 habitatges, dels quals 30 són de dues habitacions i 12 disposen de tres habitacions, i tindrà un sistema de gestió energètica centralitzat, amb reciclatge d'aigües grises i energia solar.

Els 777 santcugatencs que han participat en el sorteig estan inscrits al Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial (HPO) de Sant Cugat, que està gestionat per Promusa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.