Les escoles Àgora impartiran més hores d'anglès per oferir un certificat internacional


  • Comparteix:

L'escola canviarà de nom per dir-se Àgora International School Sant Cugat

L'escola canviarà de nom per dir-se Àgora International School Sant Cugat

Les escoles Àgora Patufet i Àgora Sant Cugat refermen la seva aposta per l'anglès i incrementen les hores de classe en aquesta llengua. L'objectiu dels centres és aconseguir que els alumnes acabin el batxillerat amb un certificat internacional d'anglès que els permeti accedir a les universitats 'més prestigioses' del món. Àgora Patufet imparteix més hores d'anglès des d'aquesta mateixa setmana i Àgora Sant Cugat, que està fent cursos d'anglès als seus professors, aplicarà aquests canvis a partir del curs vinent.

La directora general de Nou Àgora de Centres Educatius, Maria Pilar González, ha explicat a Cugat.cat que aquesta ampliació d'hores d'anglès busca un millor futur acadèmic pels alumnes.

Maria Pilar González

Certificarem el diploma de batxillerat internacional per entrar a qualsevol universitat del món.



Tot i que la direcció de l'Àgora Patufet ha acomiadat dos mestres catalans i ha contractat dos professors internacionals, González assegura que el professorat de l'Àgora Sant Cugat és 'bàsic i està ben preparat'. La directora general dels centres indica que, en cas de contractar professors nadius i bilingües, serà per cobrir l'increment d'alumnes que l'escola tindrà el curs vinent. I és que el centre incrementarà els cursos a una línia més, passant de quatre a cinc classes diferents per curs.

González explica que l'escola mantindrà els valors i el projecte educatiu com fins ara i assegura que l'augment d'hores d'anglès només representarà uns petits canvis per obtenir el certificat.

Maria Pilar González

Els alumnes continuaran fent xinès, francès i alemany. Prepararem els estudiants per obtenir el diploma.





L'Àgora Sant Cugat canviarà el nom de l'escola per Àgora International School Sant Cugat a partir del curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.