Dona Informació ofereix un taller de teràpia del riure en quatre jornades


  • Comparteix:

El servei Dona Informació engega un taller de teràpia del riure. En les sessions, que començaran a l'octubre a la Casa de Cultura, s'ensenyaran les diferents tècniques d'expressió oral i corporal per alliberar el cos de les tensions. Es tracta d'ajudar a descubrir les pors, les inhibicions i les timideses per recuperar un riure sanador.

Ho diuen i els estudis ho demostren: el riure ajuda a mantenir un bon estat de salut física i emocional. A més, actua com a mecanisme de defensa contra l'ansietat i redueix les tensions. Per aquest motiu, el servei Dona Informació posarà en marxa a partir de l'octubre un taller de teràpia del riure. La regidora d'acció cívica i igualtat, Marta Subirà explica d'on va sorgir la idea.

Marta Subirà

Procurem posar a l'abast de les dones activitats que millorin la seva vida. Una és la teràpia del riure, que considerem que són bones per a les dones de la ciutat.


Els tallers es faran els tres primers dimarts d'octubre i el primer de novembre a la Casa de Cultura. Les classes estaran formades per sessions pràctiques en què s'enseyaran les tècniques i jocs de desenvolupament personal. Es tracta de despertar el nen que cada persona porta dins per aconseguir així desbloquejar les tensions i equilibrar les emocions.

Marta Subirà

La teràpia del riure és una teràpia desestressant i que permet alliberar tensions. Esperem que tingui èxit.


El període d'inscripcions estarà obert a partir de dilluns vinent fins el dia 30. Les persones que vulguin apuntar-s'hi hauran d'apropar-se a la oficina d'atenció ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.