La Plataforma local Aturem la Guerra fa una crida als santcugatencs a participar a la manifestació de dissabte a Barcelona


  • Comparteix:

La Plataforma local Aturem la Guerra ha decidit reempendre les seves activitats i sumar-se a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona per demanar la retirada de les tropes d'ocupació a l'Iraq. D'altra banda, la Plataforma també se suma a la Festa de la Tardor que enguany portarà com a lema 'Sant Cugat per la pau i la diversitat'.

Les entitats adherides a la Plataforma Aturem la Guerra han reiniciat les activitats amb una nova assamblea on han decidit sumar-se aquest dissabte a la manifestació que sortirà de Passeig de Gràcia amb Ronda de Sant Pere per demanar la retirada de les tropes invasores a l'Iraq. L'entitat ha fet una crida als sancugatencs a participar i sortir a les 4 de la tarda de l'estació dels FF.CC de Sant Cugat.

La plataforma ha explicat que es faran activitats puntualment quan tinguin a veure amb temes relacionats amb la pau al món:

Ester

Continuem les nostres activitats però les farem de tan en tan, puntualment.


El president de l'Ateneu, Ramon Pros, ha recordat també que dilluns se sumen a la lectura del manifest que l'advocat Sebastià Salelles i l'escriptor palestí Salah Jamal faran a les Cotxeres de Sans:

Ramon Pros

Participarem a la manifestació de dissabte a les 17 hores i dilluns a les 19,30 a les cotxeres de Sans.


D'altra banda, la Plataforma també ha decidit sumar-se als actes de la Festa de la Tardor que se celebrarà els propers dies 7,8 i 9 de novembre sota dos lemes; 'Hem salvat Torrenegra; salvem Collserola' i "Sant Cugat per la pau i la diversitat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.