Satisfacció entre els comerciants pel retorn del mercadet dels dijous a la Plaça Pere San


  • Comparteix:

El mercadal estarà instal·lat cada dijous.

El mercadal estarà instal·lat cada dijous.

El mercadal dels dijous retorna a la plaça Pere San i els seus voltants a partir del 2 d'octubre. D'aquesta manera, l'Ajuntament acompleix el seu compromís amb els comerciants de la zona de traslladar el mercadet al seu lloc original, un cop finalitzades les obres de vianantització del centre històric de la ciutat.

Després de dos anys de romandre als carrers Josefina Mascareñas i Abad Armengol, el mercadal retorna a la plaça Pere San. Un total de 130 paradistes, el 15% de la nostra ciutat, ocuparan la plaça i els seus voltants els matins dels dijous de 9 del matí a dues de la tarda.

Les obres de vianantització als carrers ocupats pel mercadet, com la plaça Pere San, la plaça Octavià i el carrer Endavallada, van obligar a l'Ajuntament a traslladar les parades de forma provisional. D'aquí una setmana, però, el mercadal funcionarà al seu emplaçament original.
El regidor de Comerç, Josep Romero, ha dit que el retorn de les parades revitalitzarà el teixit comercial al centre històric:

Josep Romero

Volem revitalitzar el comerç de Pere San


La majoria dels paradistes de la plaça Pere San han aplaudit la decisió de l'Ajuntament de retornar el mercadal a la zona. Tots coincideixen en què les vendes pugen quan el mercadal està funcionant:

Comerciants

M'agrada que el mercadet retorni aquí


El mercadal s'instal.larà a les places Pere San i Octavià i els carrers Major i Endavallada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.