Compte enrere per a la inauguració del Xalet Negre


Temes relacionats

Recta final de la reforma del Xalet Negre, a la plaça del Coll ( 4/feb/11)


  • Comparteix:

L'espai del Xalet Negre

L'espai del Xalet Negre

El Xalet Negre, la casa modernista situada a la plaça del Coll, inaugura dissabte de la setmana vinent l'espai dedicat a la gent gran. L'equipament, que s'ha rehabilitat completament, vol donar resposta a la demanda del col·lectiu de persones d'entre 55 i 65 anys. A les instal·lacions, també hi haurà oficines de Serveis Socials per a qüestions de gent gran, infantesa i família, que ja estan en funcionament.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ho ha explicat a Cugat.cat.

Susanna Pellicer

Hi ha una demanda de gent que amb els casals de gent gran no en té prou. Estem molt il·lusionats que en aquest nou equipament la gent sènior tingui més espais per fer activitats.


L'equipament té tres sales per a activitats de format més reduït, un espai multifuncional amb una aula d'informàtica i altres espais que es poden adaptar segons les necessitats de les activitats. Per accedir a les activitats i als espais, cal tenir un carnet d'usuari que s'obtindrà de forma gratuïta al mateix local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.