El camí de Can Borrell, afectat per les pluges, estarà restaurat en tres setmanes


  • Comparteix:

Camí de Can Borrell

Camí de Can Borrell

El camí de Can Borrell, un dels espais que ha estat afectat per les fortes pluges del mes de març, estarà totalment restaurat en tres setmanes. L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar diversos trams del camí per tal de facilitar l'accés dels ciutadans al parc natural de Collserola, a través d'una de les portes més freqüentades de l'espai.

Els trams que es restauraran del camí de Can Borrell són el Forat d'en Bocàs, l'aiguabarreig de la riera de Sant Medir i del Crist de Llaceres, el tram de camí que baixa longitudinalment a la riera de Sant Medir per sota de la bòbila, l'espai que llinda amb la riera de Sant Medir a uns 100 metres després del Pi d'en Xandri i diversos guals i xaragalls que es troben en diferents punts fins a arribar a Can Borrell.

D'aquesta manera, es podrà accedir més fàcilment al parc natural de Collserola. Les actuacions d'arranjament estan cofinançades per l'Ajuntament i el Consorci del parc natural a través del conveni de cooperació entre les dues entitats i finalitzaran, previsiblement, en tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.