FGC obsequia els viatgers amb un llibre electrònic i un punt de llibre


  • Comparteix:

FGC obsequiarà amb un llibre en format electrònic els viatgers

FGC obsequiarà amb un llibre en format electrònic els viatgers

'10 viatges' és un recull de relats en format digital amb què obsequiarà Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) als seus clients, en motiu de la diada de Sant Jordi. A més d'aquest llibre, que els viatgers es podran descarregar gratuïtament des del portal corporatiu de FGC, l'empresa de transport també repartirà punts de llibres amb un disseny especial per Sant Jordi.

El llibre és un recull d'històries que homenatgen a les persones que diàriament utilitzen els servei de FGC per desplaçar-se. Els contes que formen aquesta antologia són: 'La maleta' de Xavier Cortadellas, 'El reflex/ella' de Ramon Pardinas, 'Les sabates de la guerra' d'Àlex Prats, 'Ací hi ha leons' de Pau Rubio, 'L'ull de la tortuga' de Judith Pujadó, 'D'obligada lectura' d'Albert Ramos, 'Impostura' de Sergi García Pueyo i 'Inundació' d'Anna Manso.

A més d'aquests obsequis, el dia previ a Sant Jordi, els viatgers que pugin a Montserrat amb el Cremallera rebran gratuïtament el primer capítol de l'última obra de Martí Gironell 'L'arqueòleg', que narra la història del monjo Bonaventura Ubach, artífex de la 'Bíblia de Montserrat'.

Aquesta és una iniciativa de FGC i de l'ONG Intermón Oxfam, amb l'objectiu de fomentar la lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.