Jocs d'arreu del món omplen la plaça de Sant Francesc d'infants de totes les cultures


  • Comparteix:

Jocs d'arreu del món han aplegat aquest dissabte nens i nenes de diverses cultures en una iniciativa lúdica a la plaça de Sant Francesc. La segona edició d''Els Jocs del Món' ha acollit tot tipus d'activitats, que han servit per fomentar la integració i la cohesió entre veïns. La iniciativa s'emmarca en el Pla Educatiu d'Entorn, que impulsen l'Ajuntament i la Generalitat.

Des de dos quarts d'onze del matí fins a les dues del migdia, la plaça de Sant Francesc ha acollit activitats lúdiques com un torneig de futbol i diverses classes de hip-hop i break-dance. La iniciativa, organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn, ha comptat amb la participació d'entitats d'Amèrica Llatina, el Marroc, el Senegal i Holanda, entre d'altres.

Els participants han explicat quin joc els ha agradat més i per què.

Participants

M'ha agradat saltar la corda. / Amb una tapa, anàvem avançant la fitxa. / Cal tenir molta paciència. / És molt divertit.




Amb 'Els Jocs del Món', el Pla Educatiu d'Entorn ha creat un espai de trobada fora de les escoles on es desenvolupen activitats lúdiques de caire pedagògic. Una de les impulsores de la iniciativa, Pilar Gefaell, ha destacat la forta participació de l'edició d'enguany.

Pilar Gefaell

Tots els col·lectius han estat plens de nens jugant. Estem sorpresos i molt orgullosos.



La proposta ha aconseguit omplir la plaça de Sant Francesc de jocs de totes les cultures, transportant així les activitats lúdiques al carrer i fomentant l'ús dels parcs com a zona d'oci per als més petits. La bona resposta dels participants en la segona edició d''Els Jocs del Món' confirma, segons l'organització, la consolidació de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.