Un curs de formació per a dones empresàries mostra com rendibilitzar el seu lideratge en una companyia


  • Comparteix:

El SOM porta sis anys oferint cursos d'emprenedoria per a dones

El SOM porta sis anys oferint cursos d'emprenedoria per a dones

Les empresàries de la ciutat tenen l'oportunitat de projectar el seu lideratge en una empresa amb el curs 'Dones emprenedores d'èxit: líders competents', una iniciativa del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Conèixer la situació de l'emprenedoria femenina actual i mostrar les eines per desenvolupar de la manera més rendible possible un càrrec de responsabilitat són les línies principals que tractarà la proposta. La Casa de Cultura serà l'espai d'acollida del curs dilluns i dimecres de la setmana vinent, de dos quarts de deu del matí a dos quarts d'una del migdia.

Durant la primera jornada del curs, es tractarà de definir el concepte de lideratge i marcar les possibles dificultats amb les quals pot trobar-se una dona al capdavant d'un projecte empresarial. En la segona sessió, s'explicarà com potenciar els objectius i competències de les empresàries en una companyia.

Els interessats en la iniciativa poden inscriure's gratuïtament al telèfon d'informació ciutadana de l'Ajuntament (010). El curs ha estat promogut pel SOM amb el suport de la Diputació de Barcelona i la companyia Indra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.