El nou ERO de Sharp afectarà més de 180 treballadors, segons el comitè


  • Comparteix:

La planta de Sharp

La planta de Sharp

La direcció de Sharp ha comunicat al comitè d'empresa aquest divendres que l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per tancar la venda de la planta a Cirsa afectarà entre 184 i 189 treballadors. El president del comitè, Eduard Pomar, s'ha mostrat 'preocupat' per la xifra, però ha dit a Cugat.cat que es mostra optimista pel fet que la companyia tingui voluntat de negociar la reducció de plantilla amb els representants dels treballadors.

Després d'una primera presa de contacte entre els sindicats i la direcció, aquest divendres, Pomar ha explicat a Cugat.cat que l'empresa que es faria càrrec d'una part de les instal·lacions i empleats de Sharp, Cirsa, ha posat sobre la taula absorbir un centenar d'empleats dels més de 180 afectats per la regulació. La resta serien acomiadats, segons la proposta inicial de la companyia. Aquí és on entren en joc les negociacions del comitè d'empresa, que ha reiterat que intentarà reduir el nombre de baixes. L'altre centenar d'empleats, fins arribar als 300 que formen la plantilla actual, es quedarien a Sharp.

El president de comitè d'empresa, Eduard Pomar, s'ha mostrat 'preocupat' pel nombre de llocs de treball que quedaran afectats.

Eduard Pomar

Estem preocupats per la xifra, ja que ara mateix estan en risc més de 180 treballadors de Sharp.


Per dimecres vinent, està prevista una nova trobada entre la direcció de Sharp i els representants dels treballadors. Segons Pomar, en aquesta cita es veurà si realment l'empresa té la voluntat de negociar l'afectació de l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.