Oliveres reconeix que 'potser va equivocar-se' amb les seves declaracions sobre l'intent de bloqueig del Parlament


Temes relacionats

Interior estudiarà accions legals contra Oliveres per difondre 'calúmnies' contra els Mossos (17/jun/11)

Oliveres a Puig: 'No he dit que mossos infiltrats cometessin accions violentes' (17/jun/11)


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres en una fotografia d'arxiu

Arcadi Oliveres en una fotografia d'arxiu

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), el santcugatenc Arcadi Oliveres, reconeix que 'potser va equivocar-se' en les seves declaracions sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant la concentració dels 'indignats' al parc de la Ciutadella. Tot i així, Oliveres manté que no té testimonis directes que confirmin cap incitació a la violència per part dels Mossos d'Esquadra i que ell únicament va fer un 'recordatori històric' de manifestacions on la policia estava implicada en els aldarulls.

Oliveres diu que ell únicament va parlar de manifestacions d'èpoques anteriors on la policia va executar una acció violenta, però que no es referia a l'intent de bloqueig al Parlament.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, ha aclarit que no té testimonis per demostrar la implicació d'agents de paisà en accions violentes durant la concentració dels 'indignats'.

Arcadi Oliveres

Si la meva declaració va suposar dubtes sobre l'actuació policial, afirmo que no tinc testimonis directes per confirmar-ho.


Oliveres ha refermat la seva simpatia pel moviment del 15-M, tot i no haver participat en cap de les assemblees.

Més de 250 artistes i intel·lectuals catalans han signat un manifest conjunt que rebutja la 'criminalització' d'aquest moviment. De fet, el manifest lamenta que aquesta mateixa 'criminalització' afecti al també president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. Sota el títol, 'Contra la persecució i criminalització de la democràcia. En suport a la dignitat de la indignació', el document critica la reacció mediàtica i política al moviment dels 'indignats' i als aldarulls de dimecres passat al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.