Cugat tv, dos anys com a testimoni de la vida de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat tv forma part del grup Cugat.cat

Cugat tv forma part del grup Cugat.cat

Cugat tv celebra avui el seu segon any de vida, dos anys durant els quals ha estat testimoni de la vida de Sant Cugat i dels seus esdeveniments més importants, convertint-se en una gran hemeroteca audiovisual. Al llarg d'aquest temps, Cugat tv ha ampliat fins a 13 els canals, amb més d'una quarantena de programes i gairebé 2.000 reportatges.

La televisió online de Sant Cugat, Cugat tv, va néixer avui fa dos anys amb l'objectiu d'aportar al municipi una nova manera d'entendre la comunicació de proximitat. De fet, Cugat tv és la primera televisió local de Catalunya per IP i la primera de l'Estat espanyol que es pot veure als receptors de casa amb els descodificadors d'INOUT TV.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha destacat la feina de Cugat tv per ser una hemeroteca audiovisual de la realitat del municipi.

Xavier Fornells

Treballem a diversos nivells, molt professionals. Queda constància de l'activitat de la ciutat. Amb els anys es valorarà la importància d'aquests arxius.


Cugat tv ha obtingut una bona acollida dels santcugatencs, sobretot en els grans esdeveniments de ciutat com la Marxa Infantil, les activitats de les escoles, les cites esportives i els reportatges sobre moments històrics del municipi, que han estat els vídeos més seguits.

La incorporació de la televisió online suposa el tancament d'un procés que es va iniciar amb la reconversió de Ràdio Sant Cugat en una plataforma multimèdia. Fornells ha destacat que aquest procés s'ha d'anar implementant amb nous projectes. En el cas de Cugat tv, l'objectiu és incorporar els creadors audiovisuals locals.

Xavier Fornells

Volem canalitzar la creativitat en cinema. Seria un dels grans reptes per poder incorporar-ho a Cugat tv.






Cugat tv compta amb 12 canals temàtics, un canal propi que poden gestionar els usuaris i una quarantena de programes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.