Els comerciants de la plaça de Barcelona confien que la remodelació reactivarà el comerç


Temes relacionats

Les obres de la plaça de Barcelona comencen dilluns vinent (21/jul/11)

Les obres de la plaça de Barcelona s'iniciaran aquest estiu (19/mar/11)


  • Comparteix:

Els comerciants de la plaça de Barcelona entrevistats per Cugat.cat veuen amb bons ulls les obres de millora, que han començat aquest dilluns, ja que creuen que reactivaran el comerç de la zona. Alguns dels enquestats han manifestat que serà un avantatge que l'entrada a l'àgora en cotxe estigui restringida, ja que asseguren que d'aquesta manera els ciutadans s'acostaran més a l'indret. Tot i això, hi ha qui es mostra escèptic i creu que no poder accedir a la plaça en vehicle motoritzat perjudicarà els botiguers.

La remodelació inclou l'eliminació de les barreres arquitectòniques i integrarà la plaça a l'eix vianantitzat. D'aquesta manera, es limitarà l'accés a l'àgora als vehicles. El propietari del centre de medicina natural ubicat a la plaça, Raúl Moreno, i el copropietari del bar Segafredo, José María Benítez, creuen que una vegada les obres estiguin acabades els santcugatencs freqüentaran més la plaça. Els escoltem respectivament.

Raúl Moreno i José María Benítez

Les obres havien d'haver començat fa molt de temps ens vindran bé aquestes millores. / Millorarà la vida ja que es faran actes que donaran activitat a la plaça.




Una vegada finalitzada la remodelació de la plaça de Barcelona, el pas de vehicles motoritzats estarà restringit a veïns i a transports de càrrega i descàrrega. El propietari de la impremta ubicada a la plaça, Ramon Sagalés, ha manifestat que si es treu la zona blava hi haurà menys afluència de ciutadans que s'acostaran a l'espai.

Ramon Sagalés

El comerç no crec que millori perquè no es podrà entrar amb el cotxe.





Està previst que les obres acabin en un termini d'entre sis i nou mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.