Els socorristes santcugatencs demanen precaució per evitar ensurts a les piscines


  • Comparteix:

A la piscina cal tenir cura dels més petits en tot moment

A la piscina cal tenir cura dels més petits en tot moment

Banyar-se després d'un bon tiberi i córrer prop dels voltants de la piscina són algunes de les accions que s'han d'evitar aquest estiu a l'hora de refrescar-se a les piscines de la ciutat. Aquestes i altres recomanacions són alguns dels consells que els socorristes santcugatencs donen a tots els ciutadans que vulguin banyar-se tant a les piscines municipals com a les particulars.

Altres recomanacions de cara als infants són evitar fer salts arriscats a la piscina o obligar els més menuts que, fins als quatre anys com a mínim, portin un flotador que els ajudi a mantenir-se a l'aigua.

El socorrista de la piscina del Club Tennis Valldoreix Mikel Vilalta ha donat més detalls d'algunes de les coses que cal evitar fer a les piscines aquest estiu en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mikel Vilalta

Llançar-se de manera imprudent a l'aigua no ho recomano. També cal regular la teva temperatura a la de l'aigua.



Vilalta també ha destacat que en cas d'incidència el més important és avisar el socorrista i, només en cas de saber nedar molt bé, ajudar a la persona amb problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.