Els santcugatencs no renuncien a les vacances, tot i el mal temps i l'economia


Temes relacionats

Els socorristes santcugatencs demanen precaució per evitar ensurts a les piscines (30/jul/11)


  • Comparteix:

L'agost ja és aquí: terrasses mig buides, botigues amb horaris reduïts i calor, malgrat l'inusual estiu d'enguany. La primera quinzena del mes és l'escollida per la major part dels santcugatencs per marxar de vacances. I és que, al marge dels maldecaps econòmics, tothom considera que caldria descansar a l'estiu, a casa o fora. França, Portugal i, més a prop, la Cerdanya i la Costa Brava són les destinacions triades pels santcugatencs consultats per Cugat.cat.

La majoria encara és aquí, però també n'hi ha que ja tornen. Sigui com sigui, ni la mala situació financera ni les condicions meteorològiques adverses dels darrers dies són cap impediment perquè els santcugatencs facin un repòs estiuenc. Amb tot, les ubicacions preferides són més properes que les d'altres anys.

Dins del país o a l'estranger, grans i petits gaudeixen d'uns dies de festa per recuperar energies.

Santcugatencs

La meva família i jo anem a un poble de Sòria. / A Begur i, després, a Menorca. / Visitarem uns parents a Lleida i tornarem.


Els comerços de la ciutat comencen a notar la davallada temporal de clients.

Comerciants

A mitjans d'agost és quan hi ha menys gent, a Sant Cugat. / Abans, tothom marxava a la vegada, però, ara, ho fan progressivament.




Bona part dels ciutadans improvisen a l'hora de planificar les seves vacances, encara que molts d'ells també repeteixen llocs i dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.