La resolució de l'ERO de Mútua Terrassa s'endarrerirà unes setmanes, segons CCOO


  • Comparteix:

L'entrada d'urgències del CAP de Sant Cugat

L'entrada d'urgències del CAP de Sant Cugat

La resolució de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de Mútua Terrassa, que actualment es troba en mans del departament de Treball de la Generalitat, s'endarrerirà unes setmanes més, segons la delegació sindical de Comissions Obreres (CCOO) de l'empresa. El sindicat explica que el procés havia d'acabar a mitjans d'agost però que el departament ha demanat més documentació a l'empresa per resoldre el cas. Malgrat això, el CAP de Valldoreix obrirà aquest dijous, tal com estava previst.

Segons CCOO, el departament de Treball ha demanat una documentació a Mútua Terrassa que ja es va entregar fa unes setmanes. Entre els papers que es demanen, hi figuren els extractes amb el contingut de les negociacions entre l'empresa i els treballadors afectats per l'ERO. El delegat d'aquest sindicat a Mútua Terrassa, Joan Carles Delgado, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una mesura per guanyar temps.

Joan Carles Delgado

Creiem que és una fórmula legal per fer una mica de temps perquè els consellers tornin de vacances i tot torni a la normalitat.


Segons Delgado, el departament de Treball va enviar aquest requeriment el 12 d'agost i l'empresa l'ha rebut el 26 d'aquest mes. Ara l'empresa té 10 dies per lliurar aquests documents. A finals de juliol, els treballadors de Mútua Terrassa van rebutjar la proposta d'ERO presentada per l'empresa i finalment el cas es va portar al departament pertinent de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.