Els nens sahrauís que han passat l'estiu a Sant Cugat marxen avui


  • Comparteix:

Moment de la visita institucional

Moment de la visita institucional

Els 12 nens sahrauís que han participat en el programa 'Vacances en pau', organitzat per l'associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) tornaran aquest dissabte al seu país d'origen. La valoració de la presidenta d'SCAPS, Neus Bosch, és positiva malgrat el mal estat de salut d'alguns dels nens.

Amb el programa 'Vacances en pau', una dotzena de nens africans han passat l'estiu amb famílies d'acollida de Sant Cugat i han participat en diverses activitats. Dimarts al vespre a l'escola Ferran i Clua va tenir lloc el sopar de comiat per a les famílies i els nens, que marxen de la ciutat aquest dissabte.

La presidenta de l'associació SCAPS, Neus Bosch, ha explicat en declaracions a Cugat.cat com va anar la vetllada de dimarts al vespre i ha fet una valoració de l'experiència.

Neus Bosch

Va ser una tarda molt agradable, amb una sessió de màgia, un sopar de comiat amb les famílies. Ha estat un estiu actiu pels nens i per nosaltres.




L'associació SCAPS seguirà treballant amb nens que han passat l'estiu a altres localitats catalanes i que, per la seva precària salut, es quedaran als pisos d'acollida a Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.