Cugat.cat comença temporada dilluns amb l'aposta per més informació i ràdio en directe


  • Comparteix:

Cugat.cat comença aquest dilluns temporada amb l'aposta d'incrementar la ràdio en directe i l'oferta informativa. Amb més de 31.000 usuaris únics, el grup de comunicació local farà arribar el dia a dia de la ciutat des de les seccions d'Informatius, Esports, Musicals i Entreteniment per donar cabuda a tota l'actualitat i tots els punts de vista. La nova programació s'ha presentat aquest divendres al vespre en un acte a la Casa de Cultura amb la plantilla i els col·laboradors de Cugat.cat.

Informatius
Continua l'aposta per apropar cada dia tota l'actualitat local a través de la web de Cugat.cat i del 91.5 FM. Cugat diari inclourà cada dia totes les notícies del municipi i actualitzarà continguts amb els actes i les últimes hores que tinguin lloc a la ciutat. Les xarxes socials com Facebook i Twitter seran l'altra via a través de la qual es farà arribar a l'instant tot allò que passa a Sant Cugat. En paral·lel, el grup de comunicació multimèdia amplia l'espai d'opinió amb nous columnistes i amb una secció diària per als partits polítics de la ciutat.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat les novetats d'aquesta temporada que comença aquest dilluns.

Miquel Herrada

L'espina dorsal de la programació continua sent la informació. Incorporem, però moltes novetats de la música i l'entreteniment. Amb un enfoc que busca prioritzar la funció social.


A Cugat ràdio, entre setmana, s'oferiran cada dia vuit hores d'informació. De sis a vuit, Sílvia González presentarà l''Informatiu Matí', que oferirà les notícies del dia. A les vuit, torna el 'Primera plana', on Mar Castro explicarà totes les claus de la jornada. A dos quarts i cinc de deu, arribarà 'El gall del Monestir', la tertúlia d'anàlisi a càrrec de Josep Gimeno on hi haurà la participació de santcugatencs com l'economista Arcadi Oliveres, el crític literari Sam Abrams i els periodistes Víctor Alexandre i Josep Maria Balcells, entre altres.

De deu del matí a una del migdia, segueix el magazín informatiu 'Sant Cugat a fons', amb Sergi Alemany i Sergio Morales. L'espai aportarà diversos punts de vista del dia a dia del municipi i noves seccions de cuina, astronomia i cultura. A les dues del migdia, serà el torn per posar al dia tota l'actualitat amb l''Informatiu Tarda', amb Jaume Blanché, i, a les vuit del vespre, Raquel Ligero resumirà el que ha passat a la ciutat amb l''Informatiu Vespre'.

Els caps de setmana inclouran l''Informatiu Matí', amb Ana González, de sis a nou del matí, i butlletins horaris a les hores en punt amb tota la informació del dia.

Esports
Es mantenen com un dels puntals de Cugat.cat, amb una secció al portal que oferirà tots els temes i les últimes hores dels equips i esportistes de la ciutat. A Cugat ràdio, l'actualitat esportiva local tindrà espai cada dia als informatius i agafarà el màxim protagonisme els caps de setmana amb dos programes en directe. Els dissabtes, a les dues del migdia, serà el torn del 'Vermell-i-negre', amb Àxel Camarasa i Àlex Fàbrega, que repassarà les prèvies dels partits de la jornada, mentre que els diumenges, a les vuit del vespre, torna 'Esport en marxa', amb Joan Garcia, que oferirà tots els resultats i l'anàlisi de les competicions.

La cap d'esports de Cugat.cat, Carme Reverte, ha destacat les principals novetats.

Carme Reverte

Aquesta temporada el que volem fer és incidir més en el cap de setmana, oferint una mica més. Traduït en altres vídeos, informacions, anàlisi paral·lel...


Musicals
La secció aproparà més oferta, més estils musicals i més segell santcugatenc que mai. De dilluns a dijous, de deu a dotze de la nit, Cugat ràdio oferirà programes temàtics d'estils com blues i jazz. També hi haurà actuacions en directe de grups locals al 'Bona nit, Sant Cugat', cada dijous a les onze de la nit.

Els caps de setmana inclouran, des de les set de la tarda fins a la matinada, espais temàtics dirigits per especialistes de gèneres com heavy, rap, rock, reggae, bandes sonores i música clàssica. Aquesta temporada es manté un dels clàssics de la casa, el 'Roda d'amics', que amb Joan Fàbregas 'Fabri' i Joan Vallvé, portaran cada diumenge a les llars santcugatenques sardanes, sarsuela, música en català i les preferències musicals de personalitats de la ciutat. En paral·lel, l'actualitat dels conjunts i cantants santcugatencs es podrà seguir a l'apartat de Musicals a Cugat.cat, on es recolliran totes les notícies d'aquest àmbit de la ciutat.

Entreteniment
A la nova temporada de Cugat ràdio, també hi sobresurten nous programes d'entreteniment. Entre aquesta oferta, hi ha el 'Tanquem pinya', programa d'informació castellera que Aina Serra presentarà cada dilluns de nou a deu del vespre i que es reemetrà els dimarts d'una a dues del migdia. També hi ha espai per a l'humor amb 'El Guirigall', en què Carles Mayol, Martí Gonzàlez i Àlex Masana tractaran amb ironia temes de l'actualitat local. Els divendres, de nou a deu del vespre, arriba 'DiaCrònics', amb Raquel Iniesta i el seu equip, un programa que oferirà actualitat cultural, entrevistes i propostes per al cap de setmana.

La cap de musicals, Jéssica Sotodosos, ha explicat aquestes novetats.

Jéssica Sotodosos

Al marge d'aquests programes més musicals també hem comptat amb músics de Sant Cugat especialitzats en alguns estils específics.



La nova temporada de Cugat.cat començarà aquest dilluns carregat de novetats i pensat perquè tots els santcugatencs trobin aquell programa que els interessa, tant d'esports, opinió, música o entreteniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.