El model de gestió d'habitatge públic santcugatenc interessa a experts de l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Habitatges fets per Promusa

Habitatges fets per Promusa

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha ofert una xerrada en un seminari sobre administració i gestió del patrimoni públic organitzat per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo i l'Associació Espanyola de Promotors Públics de Vivenda i Sòl a Sevilla. El cicle ha tractat qüestions com el dret a l'habitatge, els aspectes econòmics de la vivenda social i els patrimonis públics del sòl, entre d'altres, a partir dels parlaments de promotors públics i experts d'universitats.

El títol de la conferència que el gerent de Promocions Municipals, Lluís Hosta, ha impartit aquest dimecres a Sevilla és 'Bones pràctiques: les tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la gestió del parc d'habitatge de lloguer de Promusa i els serveis als seus veïns'. Hosta explica els motius per què van convidar Promusa al seminari. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Hosta

Ens van convidar perquè expliquéssim la nostra experiència. A l'exposició vam dir què fem i quins criteris seguim amb la gestió de l'habitatge.



D'altra banda, el gerent de Promusa també ha parlat de les dificultats de tirar endavant futurs projectes que té l'empresa promotora a Sant Cugat, causats per la manca d'hipoteques ofertes per les entitats financeres.

Lluís Hosta

Estem a punt d'adjudicar 60 habitatges, però estem pendents del finançament i per això contactem amb algunes entitats bancàries.




El gerent de la promotora també opina que 's'han de donar més ajudes als sectors de la població amb menys poder adquisitiu perquè trobin els preus dels habitatges més assequibles'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.