Cos i veu centren els nous tallers de l'Escola de Música de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Escola de Música de Valldoreix volen ampliar les nocions de cant dels seus alumnes

L'Escola de Música de Valldoreix volen ampliar les nocions de cant dels seus alumnes

L'Escola de Música de Valldoreix (EMV) presenta dos nous tallers, centrats en la veu i la posició corporal, que obren el curs del centre valldoreixenc. Les classes comencen el primer dimecres de novembre i estan enfocades a tots els públics.

'Tècnica Vocal' és un dels dos tallers que l'Escola de Música de Valldoreix inaugura per aquest primer trimestre de l'any. Impartit per les professores de cant Sandra Sánchez Sangiao i Marta Garcia Cardena, el taller està enfocat a dominar les tècniques que permeten un major domini de la veu.

Les classes estan obertes tant a alumnes de l'escola com a gent de fora. Ho explica el professor i cap de comunicació externa de l'EMV, Miquel Gené.

Miquel Gené

El taller de tècnica vocal el dediquem en una part a formar els alumnes de l'escola. Per una altra banda volem obrir el taller a tothom que estigui interessat.



La Diputació de Barcelona subvenciona el Taller de Cant, que tindrà lloc tots els dimarts i dimecres de novembre, motiu pel qual les taxes d'inscripció són de cinc euros per classe. El taller està enfocat a grups de màxim 15 persones que no necessiten coneixements previs de música, ja que el curs està més enfocat a la veu enlloc de solfeig.

Pel que fa al Taller de Tècnica Alexander, el curs tracta la reeducació corporal, però aplicable a qualsevol rutina diària. Després de la bona acollida que l'any passat va tenir aquest taller entre professors i alumnes de l'EMV, enguany l'escola l'ha volgut obrir a tots els públics. Miquel Gené dóna més detalls.

Miquel Gené

Els mestres i alumnes de l'escola vam fer la tècnica Alexander l'any passat, i en fem una bona valoració.





El taller anirà a càrrec de la professora Ariadna Faustino i està pensat per ser impartit en sessions particulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.