Un taxista santcugatenc utilitza Twitter per trobar el servei de taxi perfecte


  • Comparteix:

Jordi Musoy és un emprenedor santcugatenc

Jordi Musoy és un emprenedor santcugatenc

El taxista i emprenedor santcugatenc Jordi Musoy ha creat un 'hashtag' a Twitter per motivar el diàleg entre els clients i descobrir quins serveis desitgen trobar al seu taxi. D'entre tots els usuaris que diguin la seva amb l'etiqueta #quèvoldriestrobaralmeutaxi, Musoy sortejarà un tast de vins, un trajecte gratuït al seu taxi valorat en 30 euros o un menú per dues persones. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i la periodista Tatiana Sisquella són algunes de les personalitats que s'han afegit a aquesta iniciativa.

Emprenedor de mena, el taxista Jordi Musoy ha decidit apostar per la tecnologia 2.0 per donar un valor afegit al servei que ofereix en el seu taxi. D'aquesta manera, i mitjançant la plataforma social Twitter, ha creat un hashtag, #quèvoldriestrobaralmeutaxi, perquè els usuaris expliquin les seves propostes. Ho explica Jordi Musoy en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Musoy

Aquesta proposta neix de la voluntat de conèixer l'opinió de la gent sobre què li agradaria trobar al taxi per treure més profit del seu viatge en taxi. La millor plataforma que vaig trobar va ser el 2.0.



Conscient de la mala imatge que a vegades es té del gremi de taxistes, Musoy intenta millorar la seva feina particular i intentar trobar quines són les necessitats dels usuaris del taxi. Amb aquesta iniciativa, Musoy pretén arribar a nous públics i donar als seus clients allò que necessiten.

Ara per ara, les propostes que tenen més consens són que el taxi incorpori pantalla de televisió i premsa diària.

Entre tots els usuaris que diguin la seva a través d'aquesta iniciativa, el taxista sortejarà un tast de vins, un trajecte gratuït al seu taxi valorat en 30 euros o un menú per a dues persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.