El santcugatenc Eloi Pérez guanya el 14è concurs 'TOT Fotoportada'


  • Comparteix:

Eloi Pérez posa al costat de la imatge que l'ha fet guanyar el primer premi

Eloi Pérez posa al costat de la imatge que l'ha fet guanyar el primer premi

'El ball pla al meu poble' és la fotografia guanyadora de la 14a edició del concurs 'TOT Fotoportada', que organitza el setmanari Tot Sant Cugat. L'autor de la instantània, el santcugatenc Eloi Pérez, ha estat guardonat amb un xec de la botiga Milar Tobella valorat en 500 euros. A més, la imatge serà la portada de l'edició d'aquest divendres de la publicació. L'entrega de premis a la Casa de Cultura ha aplegat un centenar de persones i ha servit per inaugurar l'exposició de les 20 imatges guanyadores, escollides entre les 800 que s'hi han presentat. La mostra es podrà veure fins al primer diumenge de desembre.

La present edició del 'TOT Fotoportada' ha lliurat un total de 20 premis a les millors fotografies de la categoria 'Estiu-Esbarjo', que era el tema de la convocatòria d'enguany. A més, també s'han repartit dos guardons a la millor imatge 'Festa Major' i a la fotografia 'Més benestar'.

El guanyador del primer premi, Eloi Pérez, ha explicat a Cugat.cat perquè va escollir aquesta fotografia i ha compartit les primeres impressions després de rebre el guardó.

Eloi Perez

Vaig escollir la fotografia perquè és el poble de la meva parella i em va agradar molt. Estic al·lucinant amb el premi.



La instantània ha estat seleccionada d'entre les gairebé 800 fotos que ha rebut la publicació santcugatenca, una mica menys que l'any passat. El jurat estava format per nou fotògrafs professionals de Sant Cugat, com Carles Cabanas i Paco Ruedas.

El director del TOT, Josep Maria Vallès, creu que la disminució de participació es deu als canvis que han introduït enguany en els criteris de participació. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Vallès

Han estat gairebé 800 participants, una mica menys que l'any passat. Enguany hem limitat una mica la participació, acceptant només tres imatges per participant.




L'alcaldessa Mercè Conesa ha estat l'encarregada de lliurar alguns dels premis, en un acte a la Casa de Cultura. L'exposició amb les millors fotografies es podrà visitar en aquest mateix espai fins al primer diumenge de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.