La Federació de Comerciants de Sant Cugat aposta per una única associació per tenir més força al municipi


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat vol unificar les nou associacions existents a la ciutat i crear una entitat única que les englobi. Aquest és un dels reptes de la nova presidenta de la Federació de Comerciants, Maite Pérez, per dinamitzar el comerç local. Amb aquest mateix objectiu, la Federació de Comerciants ha organitzat aquest dissabte una gimcana que ha animat els santcugatencs ha recórrer l'eix de vianants per cercar estàtues humanes.

La gimcana 'No et quedis com una estàtua, et mous?' és una de les primeres activitats que organitza la Federació de Comerciants des que Pérez està al capdavant. Es tracta d'una nova iniciativa per dinamitzar el comerç local i neix amb la voluntat de consolidar-se com una cita anual.

Menuts i grans han recorregut la ciutat en busca de les estàtues humanes repartides per l'eix comercial del municipi durant tot aquest dissabte amb l'objectiu d'omplir una butlleta i així guanyar premis.

La presidenta de la Federació de Comerciants del municipi, Maite Pérez, ha valorat la participació dels santcugatencs en aquesta iniciativa.

Maite Pérez

Nosaltres sempre busquem fer alguna campanya o promoció perquè la gent passegi pel poble. Que es quedin i vegin els comerços. La millor manera era distribuir les estàtues per la ciutat.




D'altra banda, Pérez ha exposat la seva intenció de crear una associació única que englobi totes les existents a la ciutat per tenir més força al municipi. Així ho ha explicat a Cugat.cat.

Maite Pérez

El primer repte complicat que tenim és, a partir del gener, crear una associació única per tenir més força i poder fer més coses. De moment, totes les associacions estan més o menys d'acord.




Centaures, diables, cavallers alats i indis, entre d'altres, han estat els encarregats de sorprendre els vianants que han passejat pels carrers més comercials del municipi alhora que ha servit perquè fessin cames descobrint la resta d'estàtues per la ciutat.

La guanyadora dels 100 euros, per estar la primera en arribar a la parada de la plaça dels Quatre Cantons amb la butlleta plena, ha estat Eva de Pedro.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.