El Mercat del Disseny s'acomiada fins al març


  • Comparteix:

El Mercat Disseny del Mercantic s'ha acomiadat aquest diumenge fins al març, després d'un any i mig de funcionament. Cada últim diumenge de mes, el mercat ha apostat per promocionar els dissenys artesanals i mostrar-los al públic. Una iniciativa que serveix d'espai per a la creativitat i les noves tendències del món del disseny en àmbits com la moda, el disseny gràfic i les publicacions, entre d'altres.

L'organització del Mercat Disseny ha decidit fer un parèntesi fins al març a causa del fred. El mercat ha donat veu als dissenyadors amb la mostra de les seves peces al públic, cada últim diumenge de mes durant un any i mig. Tot i l'augment de visitants durant el transcurs del mercat, la crisi econòmica ha afectat al reconeixement de la qualitat del producte, segons ha comentat l'organitzadora de la iniciativa, Sol Courreges.

Sol Courreges

La crisi afecta moltíssim perquè la gent té preus més assequibles en d'altres establiments. Però la idea és continuar per generar un moviment d'art.




D'altra banda, els paradistes han coincidit en afirmar que el mercat és un aparador per promocionar-se i estar en contacte amb el públic.

Paradistes

Dóna vida al Mercantic i a nosaltres. / Hi ha molt de moviment. /Tens contacte amb la gent i és molt maco. / Per donar-nos a conéixer.





El Mercat Disseny és una iniciativa que serveix d'espai a la creativitat i les noves tendències del món del disseny en gèneres com la moda, el disseny gràfic i les publicacions, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.