L'Eurofitness celebra el seu 8è aniversari amb un programa d'activitats obert a tots els santcugatencs


  • Comparteix:

Eurofitness Sant Cugat celebra el seu aniversari amb tots els santcugatencs /  Font: Ubae.cat

Eurofitness Sant Cugat celebra el seu aniversari amb tots els santcugatencs / Font: Ubae.cat

El centre esportiu Eurofitness Sant Cugat celebra el seu 8è aniversari oferint classes magistrals obertes a tots els santcugatencs. L'equipament municipal ha programat prop d'una desena d'activitats esportives que engloben classes de Pilates Mat, X-Bike i activitats d'aigua, entre d'altres. Les classes es desenvoluparan al llarg de tota la setmana vinent i són gratuïtes per a tots els santcugatencs.

Està previst que més de 500 persones participin de les activitats organitzades per l'Eurofitness Sant Cugat en motiu del 8è aniversari del gimnàs municipal.

Les activitats de celebració començaran dilluns vinent amb una masterclass de Pilates Mat que tindrà lloc de dos quarts de vuit de la tarda a nou de la nit.

Dimarts es farà una doble sessió de X-Bike ambientada en els clàssics musicals dels anys 70. És per aquest motiu, que la direcció del centre esportiu proposa que els participants vagin disfressats a classe per participar de l'ambient festiu.

El ritme serà el protagonista de la 'Gran festa de ball volum 2 Bigdance', que tindrà lloc dimecres d'un quart de deu a onze del matí i que, novament, estarà ambientada en els anys 70.

La darrera cita esportiva del programa de celebracions es farà dijous amb una doble sessió, en horari de matí i tarda, de gimnàstica sota l'aigua.

Un dinar popular al Club Muntanyenc de Sant Cugat posarà el punt final a les activitats de celebració del 8è aniversari d'Eurofitness. Les reserves per al dinar de cloenda es poden fer al mateix equipament esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.