Els actors del Grup de Teatre Social de Femarec, protagonistes d'un documental que s'estrena avui


  • Comparteix:

Una de les actuacions del Grup de Teatre de Femarec

Una de les actuacions del Grup de Teatre de Femarec

El documental 'Un dia de Glòria' s'estrena avui als cinemes Verdi de Barcelona amb els actors del Grup de Teatre Social de Femarec com a protagonistes. El llargmetratge recull la vida de 12 actors que treballen a l'entitat, amb un 80% de la plantilla integrada per persones amb discapacitat psíquica i/o trastorn mental. D'aquesta manera, l'audiovisual mostra, entre d'altres, com els actors preparen l'estrena del nou espectacle 'El discret encant de la gàbia' i diversos reconeixements com ara el Premi Ciutat de Sant Cugat per a la seva directora, la santcugatenca Glòria Rognoni.

El documental, que és una producció de Lemure, retrata la rutina laboral dels seus protagonistes a l'entitat Femarec, la seva connexió amb el teatre social, els seus dubtes, il·lusions i nervis fins el dia de l'estrena. Ho explica la directora de l'entitat, Glòria Rognoni.

Glòria Rognoni

Es van interessar pel nostre treball i han fet un seguiment de diversos assajos i dels actors i actrius a àmbit personal.


Rognoni ha destacat la importància de fer difusió de projectes d'aquesta mena, que ajuden a sensibilitzar la societat envers les persones amb discapacitat i demostrar que també són capaços de fer moltes coses.

L'estrena del documental tindrà lloc aquest dimarts als cinemes Verdi de Barcelona, a un quart de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.