La Festa de Tardor avança la programació aquest dimarts amb 63 entitats adherides


  • Comparteix:

L'exrector, carles Solà, serà el pregoner.

L'exrector, carles Solà, serà el pregoner.

La vint-i-vuitena edició de la Festa de Tardor avança aquest any la seva programació i demà dimarts dóna el tret de sortida als actes amb un col·loqui sobre els reptes per preservar la serra de Collserola. El pregó de la Festa, que enguany compta amb 63 entitats adherides, arribarà el dissabte dia 8, i anirà a càrrec de l'exrector de la UAB, el santcugatenc Carles Solà.

Fins a seixanta tres entitats participaran en la vint-i-vuitena Festa de la Tardor, que en l'edició d'enguany vol celebrar el salvament de Torre Negra sense oblidar la necessitat de continuar treballant per Collserola i per la pau i la diversitat. Les activitats programades per aquesta festa pretenen, doncs, fomentar la reflexió al voltant de dos temes que han aconseguit mobilitzar els ciutadans de Sant Cugat. Ens ho explica Jose Manuel Casteleiro, portaveu de la comissió de la Festa de la Tardor.

José Manuel Castelerio

Pensem que tant la requalificació dels terrenys de Torre Negra com la mobilització de Sant Cugat contra la guerra són temes que avui tenen plena vigència


Carles Solà, ex rector de la Universitat Autònoma de Barcelona instal·lat a la nostra ciutat des de 1977 serà el pregoner d'enguany. Les entitats han escollit Solà perquè és un gran coneixedor de la realitat de Sant Cugat i per la seva vinculació amb els lemes de la festa.

José Manuel Casteleiro

Hem triat Carles Solà per la seva vinculació amb els lemes de la festa. Pensem que la seva opinió pot ajudar molt a la reflexió


El programa d'activitats de la festa de la Tardor, que arrenca demà i s'allargarà fins el proper dia 9, inclou xerrades, col·loquis i conferències sobre la serra de Collserola i altres activitats més lúdiques com cercaviles, balls i passejades. A més, enguany se celebrarà el segon dinar de les Entitats de Sant Cugat, organitzat aquest cop pel grup "Sabores del Mundo", del col·lectiu de Dones Immigrants de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.