Un detingut per robar vehicles de gamma alta, un d'ells a Sant Cugat


  • Comparteix:

Alguns dels vehicles robats / Font: Mossos d'Esquadra

Alguns dels vehicles robats / Font: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cardedeu han detingut un home que presumptament robava vehicles de gamma alta, un d'ells a Sant Cugat, per vendre'ls desmuntats per peces a Polònia. El detingut desballestava els vehicles robats en una nau industrial de Granollers per traslladar-los fora de l'Estat espanyol.

L'octubre passat, la Policia Local va detenir el granollerí i un ciutadà polonès que estaven manipulant la càrrega d'un tràiler en una benzinera. A l'interior hi havia dues furgonetes amb diverses peces de vehicles de gamma alta. Una de les furgonetes constava com a robada i per aquesta raó se'ls va imputar un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

Després d'aquests arrestos, els Mossos van iniciar una investigació en la qual van analitzar la procedència de les peces, i van descobrir que procedien de tres cotxes robats a Sant Cugat, Vallromanes i Castelldefels, podent relacionar un dels detinguts amb diferents robatoris.

Per aquesta raó, els Mossos van tornar a detenir al novembre el veí de Granollers, qui va facilitar com a domicili habitual el del seva exparella. Finalment, la policia va descobrir que l'individu vivia en la part superior d'una nau industrial a Granollers, dedicada a la reparació de vehicles i que es dedicava al desballestament de vehicles robats per traslladar-los fora de l'Estat espanyol.

Segons fonts policials, la investigació continua oberta i no es descarten nous arrestos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.