El Pessebre Vivent viu una de les seves edicions més participatives


  • Comparteix:

Un dels quadres escènics del Pessebre Vivent

Un dels quadres escènics del Pessebre Vivent

Més d'un centenar d'infants s'han convertit en els protagonistes de la 34a edició del Pessebre Vivent, una de les més participatives de la seva història. La tradicional representació ha encisat els nombrosos assistents que s'han aplegat en les dues representacions previstes per aquest dissabte als Jardins del Monestir. L'obra, que organitza el Grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, ha incorporat nous elements en el vestuari dels intèrprets, així com efectes especials i petites modificacions per millorar la visibilitat de l'espectacle. Mira el Pessebre Vivent a Cugat tv

El Pessebre Vinent, plenament consolidat des de fa anys, ha tornat a encisar petits i grans en la seva 34a edició, que ha tingut lloc aquest dissabte als entorns del Monestir. Enguany, el pessebre ha modificat alguns elements, com l'atrezzo dels intèrprets, la incorporació d'efectes especials i les petites modificacions de l'espai per oferir una millor visibilitat de l'espectacle al públic.

Així ho ha explicat el membre de l'organització del Pessebre Vivent Bernat Picornell.

Bernat Picornell

Hem fet un esforç per millorar l'atrezzo i els efectes especials. S'han fet petites modificacions d'espai.




A més, Picornell també ha destacat l'esperit reivindicatiu de la iniciativa.

Bernat Picornell

Mostrar que el Nadal és pot viure de maneres diferents. Per exemple, des de la solidaritat.






Des dels anys setanta el Grup de Joves de la Parròquia ha representat el Pessebre Vivent a la ciutat. L'actuació està formada per un seguit de quadres escènics on els infants interpreten amb gestos històries com l'Anunciació i el Naixement de Jesús, entre d'altres, a partir de la narració de les veus en off.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.