La Creu Roja guanya l'11è concurs de Carrosses dels Reis


  • Comparteix:

Imatge de la carrossa guanyadora

Imatge de la carrossa guanyadora

La Creu Roja s'ha endut el primer premi del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis, que ha arribat a l'11a edició. La botiga Jardinarium, la penya Pericos Sant Cugat i l'esplai Pim Pam Pum s'han adjudicat el segon, tercer, i quart premi, respectivament. Un total de 21 carrosses han participat al concurs enguany, superant amb escreix la participació de l'any passat, i han acompanyat Ses Majestats en una de les cavalcades més originals dels últims anys.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, com a membre del jurat del concurs, ha estat l'encarregada de donar a conèixer els guanyadors del concurs de carrosses que organitzen els Amics dels Veterans i la Penya Regaléssia.

Com en altres edicions, Creu Roja ha pujat al podi dels guanyadors amb una espectacular carrossa inspirada en el vaixell de Peter Pan. El membre de l'ONG local Pere Pau s'ha mostrat molt content del resultat, fruit de l'esforç dels voluntaris de Creu Roja.

Pere Pau

Content per l'esforç que ha fet l'entitat que ha treballat molt dur per fer la carrossa


En segona posició, la botiga Jardinarium ha exhibit una creació marcada per la il·luminació. En tercer lloc, un dels habituals del concurs, la Penya Pericos Sant Cugat, s'ha alçat amb el tercer premi amb el seu bolet gegant. La quarta posició ha estat per a l'esplai Pim Pam Pum, que han mostrat un vaixell fet amb manualitats.

La dotació econòmica per als guanyadors ha estat de 500 euros per a Creu Roja, 300 euros per a Jardinarium, i 100 euros per a Penya Pericos i 100 euros, també, per a Pim Pam Pum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.