La festa del Llibre Gegant es traslladarà al claustre del Monestir


Temes relacionats

Petits i il·lustradors elaboren el 21è Llibre Gegant de la ciutat ( 9/mai/11)


  • Comparteix:

Exposició a la plaça de Barcelona d'algunes de les il·lustracions realitzades l'any passat

Exposició a la plaça de Barcelona d'algunes de les il·lustracions realitzades l'any passat

La 22a edició de la festa del Llibre Gegant es traslladarà al claustre del Monestir a causa de les obres de la plaça de Barcelona. Així ho ha acordat l'Associació del Llibre Gegant, que celebrarà la trobada infantil el penúltim diumenge d'abril, la vigília de Sant Jordi. A la Festa del Llibre Gegant, els nens i nenes poden inventar i escriure el seu propi conte que un il·lustrador dibuixarà davant d'ells en un gran full. Tots aquests contes il·lustrats s'apleguen en un gran llibre. La darrera edició va incorporar altres activitats, com un concurs de punt de llibres.

La festivitat del Llibre Gegant arriba aquest any envoltada de novetats. Les obres de la plaça de Barcelona han obligat a traslladar la festa al claustre del Monestir, i la data s'ha avançat als voltans de la diada de Sant Jordi, just coincidint amb la gran festivitat del llibre.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha parlat del canvi d'emplaçament de la festa

Xavier Escura

Està perfectament justificada la modificació de l'emplaçament, la festa del Llibre Gegant continuarà sent la mateixa.


D'altra banda, els dos dissabtes abans de la festa gegant, el museu convidarà tots els nens i nenes a unes activitats gratuïtes on s'explicarà què simbolitza el Monestir i moltes altres coses relacionades amb el patrimoni artístic de la ciutat. L'altra novetat d'aquest any serà la participació del Geganters a la festivitat.

La presidenta de l'Associació del Llibre Gegant, Gemma Cera, ha parlat d'aquesta festivitat a una entrevista amb Cugat.cat.

Gemma Cera

La festa del Llibre Gegant és una celebració plena de màgia, on els nens deixen còrrer la imaginació.


Com ja és tradició, el Llibre Gegant serà exposat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. El dia de l'inauguració de l'exposició es donaran a conèixer els premis del concurs, i al setembre es farà una lectura de tots els contes del llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.