Un Carnaval protagonitzat per les festes infantils arriba als districtes i Valldoreix


Temes relacionats

Tradició i gresca es combinen en un Carnaval que mobilitza la ciutat (20/feb/12)

Més parelles que mai en les gitanetes del Carnaval Infantil (19/feb/12)

El gall del Monestir dedica la ironia del seu pregó a les retallades i l'Ajuntament (18/feb/12)


  • Comparteix:

Animació infantil a Valldoreix

Animació infantil a Valldoreix

Centenars de persones han celebrat el Carnaval a Valldoreix i els districtes. El territori s'han sumat a la festa amb rues, xocolatades, balls i disfresses. Com ja és habitual, les activitats infantils han estat l'activitat estrella del cap de setmana.

Els voltants del Casal de Cultura de Valldoreix han estat l'escenari del Carnaval Infantil del territori, que ha consistit en una xocolatada popular, animació i música en directe. La festa, a la qual han assistit unes 250 persones, ha acabat amb l'entrega de premis del concurs de disfresses, que han guanyat un nen vestit de drac, una nena vestida de bossa reciclable i una família vestida de cancan.

El Carnaval de les Planes ha incorporat un ball de disfresses nocturn a la seva tradicional rua infantil. En total, gairebé 300 persones han participat aquest dissabte de les celebracions, que han comptat també amb un concurs de disfresses en el ball. Una parella disfressada de Homer i Marge Simpson i un noi disfressat de Juli Cèsar n'han estat els guanyadors. Una membre de la comissió de Festes de les Planes, Begoña Paradeda, n'ha fet un balanç molt positiu.

Begoña Paradeda

Ho valorem molt positivament: ha vingut molta gent i ha fet un dia favorable.


De la seva banda, el Casino de la Floresta ha acollit aquest dissabte l'altre Carnaval infantil de la ciutat, amb berenar i espectacle per als més petits. A Mira-sol, la festa s'ha concentrat a Mas-Gener, on han l'Associació de Veïns ha organitzat aquest dissabte una cercavila que ha recorregut els carrers del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.