El Consell Comarcal demana a l'AMPA del Leonardo enfortir el diàleg arran l'enuig per l'augment del transport escolar


Temes relacionats

Xoc entre l'AMPA del Leonardo da Vinci i el Consell Comarcal per les quotes del transport escolar ( 4/mar/12)

El govern local veu en el trasllat del Leonardo da Vinci la solució a l'accessibilitat al centre ( 4/mar/12)


  • Comparteix:

Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental insta l'Associació de Mares i Pares (AMPA) de l'institut Leonardo Da Vinci a mantenir una voluntat de diàleg, arran del desacord per l'increment del preu del transport escolar no obligatori que gestiona l'ens. Fonts de l'òrgan comarcal han reiterat a Cugat.cat que la taxa que ha fixat l'ens per família ve determinada pels preus públics que marca el govern i que oscil·len entre els 700 euros i els 265 euros, sent el mínim d'aquesta forquilla el que paguen les famílies de la comarca. El Consell Comarcal ha lamentat el descontentament dels pares i ha desmentit que deixin sense servei les famílies que no paguin els rebuts, tal com ha assegurat l'AMPA del centre educatiu.

Fonts del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha afirmat a Cugat.cat que estan en converses amb l'AMPA de l'institut Leonardo Da Vinci des de juliol de l'any passat, quan es va saber que la Generalitat baixaria un 20% la subvenció per al transport escolar no obligatori.

L'ens comarcal ha explicat a Cugat.cat que a les famílies se'ls va informar que la conselleria d'Ensenyament marcava una forquilla de preus públics, en funció de les necessitats de la comarca, que van dels 700 als 265 euros per família, quantitat que es cobra a totes les famílies del Vallès Occidental. En aquest sentit, fons de l'administració comarcal remarquen que el consell va optar per marcar un preu 'a la baixa' dins les tarifes marcades pel govern.

Aquests 265 euros decidits pel Consell Comarcal estan lluny dels 72 euros que l'ens va aprovar, amb la conformitat de les famílies, al maig, dos mesos abans de conèixer la disminució de la subvenció procedent de la Generalitat. El Consell Comarcal reitera que és impossible retornar l'increment del transport tal com demanen algunes famílies, ja que és un preu ja aprovat pel ple de l'ens.

En aquest sentit, les mateixes fonts han negat que es deixi de prestar el servei de transport a les famílies que no abonin les quotes, tal com ha assegurat l'AMPA de l'institut Leonardo Da Vinci. L'ens comarcal ha assegurat que, en cap cas, es deixarà un alumne sense servei de transport a mig curs, i que aquesta mesura s'aplicaria de cara al curs següent afectant només les famílies que no paguin els rebuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.