Valldoreix commemora el Dia de la Dona valorant el seu paper en la cultura alimentària


  • Comparteix:

Maria Josep Sebastià és experta en naturopatia, dietètica i nutrició

Maria Josep Sebastià és experta en naturopatia, dietètica i nutrició

La dona ha estat una peça cabdal en l'alimentació de la humanitat durant milions d'anys. Així ho ha afirmat l'experta en naturopatia, dietètica i nutrició Maria Josep Sebastià a la xerrada 'Evolució de la cultura dietètica i el paper desenvolupat per la dona' que ha tingut lloc aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix. La ponència s'emmarca en les activitats del Dia de la Dona que ha organitzat l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix juntament amb l'associació de veïns Ca n'Enric-La Miranda. La xerrada ha anat acompanyada de la projecció del film 'Joc de dones'.

L'especialista en naturopatia, dietètica i nutrició Maria Josep Sebastià ha reivindicat aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix la importància de la dona en el procés d'alimentació al llarg de la història. La pèrdua d'una figura que es faci responsable de l'alimentació familiar ha suposat una disminució de la qualitat en la nostra dieta, un fet que Sebastià argumenta que es pot evitar repartint aquest rol entre tots els membres de la família. Són declaracions a Cugat.cat

Maria Josep Sebastià

Hem de reivindicar que, ja que els temps canvien, el paper que abans feia la dona, ara el fem entre tots.



L'acte, organitzat per l'associació de veïns Ca n'Enric-La Miranda juntament amb l'EMD de Valldoreix, ha començat amb la lectura del manifest de les dones per part d'una jove veïna del barri i ha anat acompanyat de la projecció del film 'Joc de dones', amb Penélope Cruz i Charlize Theron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.