L' Ajuntament prorroga el termini d'inscripcions per al curs d'informàtica, adreçat als aturats


Temes relacionats

Els aturats de llarga durada ja tenen descomptes al transport públic (12/mar/12)


  • Comparteix:

El curs d'informàtica està adreçat a aturats / Font: Elpais.com

El curs d'informàtica està adreçat a aturats / Font: Elpais.com

L'Ajuntament amplia el termini d'inscripció per al curs d'informàtica de gestió adreçat als aturats. Les inscripcions es podran fer fins aquest divendres. A més, els requisits per inscriure-s'hi s'han ampliat i ara també podran fer-ho persones amb el títol de batxillerat.

Els aturats interessats en el curs d'informàtica de gestió es podran inscriure-hi fins aquest divendres al Servei d'Ocupació Municipal (SOM), trucant al telèfon de l'Ajuntament o enviant un correu a cursosocupacio@santcugat.cat.

El curs, que està previst que comenci a l'abril i que acabi al juny, es durà a terme a la Casa Aymat durant les tardes, de dilluns a divendres. S'oferirà formació d'informàtica en eines de gestió comercial, de personal, financera-comptable, base de dades i full de càlcul (programes ContaPlus, FacturaPlus, NominaPlus).

Els requisits per matricular-se és tenir la titulació mínima de formació professional en grau mitjà i en grau superior, de la branca administrativa i comercial, o ser diplomat o llicenciat en estudis relacionats amb aquestes àrees. També és imprescindible acreditar un mínim d'experiència laboral en el sector.

El curs estava previst començar-lo al gener però s'ha prorrogat el termini d'inscripció perquè no es va cobrir el mínim de places. Per aquest motiu ara també es poden inscriure persones que tinguin el títol de batxillerat i que acreditin un mínim d'experiència en el sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.