El portal Uaala! reuneix tot l'oci infantil de la ciutat


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la roda de premsa a la biblioteca central Gabriel Ferrater

Moment de la presentació de la roda de premsa a la biblioteca central Gabriel Ferrater

Neix el portal Uaala! on les famílies poden trobar informació de totes les activitats dirigides als infants de la ciutat. Les recomanacions incloses en aquest programa han rebut el segell Uaala! que distingeix aquelles propostes que transmeten valors i coneixements als més joves. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament que compta amb el patrocini del Capio Hospital General de Catalunya (HGC).

Uaala! inclou tota l'oferta d'activitats generada des dels diferents àmbits municipals. La web ofereix un calendari amb totes les propostes culturals, esportives o de qualsevol altre àmbit adequat per a les famílies. A la part superior de la pàgina hi ha l'opció de navegar per les diferents seccions proposades: espectacles, tallers, cinema, música i lletres. A la part inferior apareix un calendari que mostra diverses activitats fins a finals d'any.

Cada iniciativa compta amb una fitxa amb una breu descripció de l'activitat, imatges relatives al suggeriment i l'horari.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que totes les propostes han passat un filtre.

Mercè Conesa

Les famílies han de saber que el segell Uaala! vol dir que els continguts aporten valors i coneixement als qui vulgui gaudir de l'espectacle.





La nova web incorpora les opcions per interactuar a través de les xarxes socials. De la mateixa manera, Uaala! compta amb perfils propis a Facebook i Twitter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.