Sant Cugat Comerç reparteix 5.000 euros entre cinc entitats de la ciutat


  • Comparteix:

Moment de l'entrega dels talons

Moment de l'entrega dels talons

Sant Cugat Comerç, que agrupa gran part dels comerços de la ciutat, ha repartit 5.000 euros entre cinc entitats locals, una quantitat recaptada durant la campanya 'A Sant Cugat, rebaixes solidàries'. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'associació de comerciants, l'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa que ha estat en marxa durant la campanya de rebaixes d'aquest hivern. Gràcies a l'ús que 3.000 persones han fet de la targeta Sant Cugat Comerç, les entitats Creu Roja Sant Cugat, Càritas, ASDI, l'Oncolliga i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer han rebut un taló per valor de 1.000 euros cadascuna.

Aquesta iniciativa tenia l'objectiu de dinamitzar el comerç, promocionar la targeta creada pel comerç local i donar suport a les entitats que desenvolupen una tasca solidària a Sant Cugat. La presidenta de l'associació de comerciants, Maite Pérez, ha explicat que amb aquesta donació es vol agrair la tasca d'aquestes associacions.

Maite Pérez

Les cinc entitats han estat escollides a través d'una enquesta. D'aquesta manera volem agrair la tasca que fan per la ciutat i la seva gent.


El director de l'àrea de negoci a Sant Cugat de La Caixa, Tomàs X. Subirà, destaca la col·laboració que ha donat lloc a aquesta iniciativa.

Tomàs X. Subirà

Quan barregem societat civil, entitat financera i l'Ajuntament ens entenem bé. Aquesta és la manera de tirar projectes endavant.


L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer ha anunciat que destinarà la quantitat a contractar una persona perquè gestioni la web de l'entitat. ASDI dedicarà els 1.000 euros a plantar arbres als terrenys que estaven destinats a acollir la residència que, per ara, no es construirà. Càritas utilitzarà aquesta quantitat per fer front al repunt de peticions d'ajuda que continua en augment. Creu Roja de Sant Cugat comprarà més Kit Socials per fer front a les peticions de suport que reben a través dels serveis socials de l'Ajuntament. L'Oncolliga dedicarà aquest ajut a continuar amb el seu dia a dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.