La família de la nena santcugatenca accidentada al Tobotronc demandarà el parc d'atraccions


Temes relacionats

La menor accidentada a Andorra ja és a casa (20/set/11)

Una família santcugatenca denunciarà un parc d'aventura d'Andorra per greus ferides a una menor (18/set/11)


  • Comparteix:

Tobotronc és una de les atraccions estrella de Naturlàndia. /Font: Naturlandia.ad

Tobotronc és una de les atraccions estrella de Naturlàndia. /Font: Naturlandia.ad

La família de la menor santcugatenca que va patir un accident a l'atracció Tobotronc d'Andorra l'agost passat denunciarà el parc d'atraccions per irregularitats en les mesures de seguretat. Els familiars de la nena, que va quedar amb mig peu seccionat, demandaran aquesta setmana el parc Naturlàndia per evitar més accidents, segons informa el portal 3cat24.cat.

La família de la nena, de 10 anys, interposarà una demanda per la via civil als jutjats d'Andorra en considerar que l'atracció Tobotronc no respecta els requisits de seguretat que indica el fabricant. Segons la família, l'atracció encara presenta deficiències en els cinturons de subjecció i no respecta l'alçada mínima d'accés vuit mesos després de l'accident.

El passat agost, la menor viatjava en una de les vagonetes de l'atracció quan un peu va quedar-li fora en un dels revolts, topant amb l'estructura del Tobotronc. La nena va patir el seccionament de mig peu i encara està en fase de recuperació.

El Tobotronc és el tobogan més gran del món amb cinc kilòmetres de llargada i un desnivell de 400 metres i diversos revolts. Els usuaris hi baixen durant vuit minuts amb una vagoneta on les cames romanen al descobert.

Es dóna el cas que un jove badaloní també va patir un accident en la mateixa atracció. La família d'aquest jove ja va interposar la denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.