Empar Moliner: 'La majoria de decisions polítiques es prenen entre copes'


Temes relacionats

Empar Moliner: 'Els fòrums d'Internet són una inspiració interessantíssima' (24/feb/12)

Empar Moliner reapareix amb una novel·la sobre la part obscura del món editorial (16/feb/12)


  • Comparteix:

L'escriptora valldoreixenca Empar Moliner considera que la seva última novel·la, 'La col·laboradora', reflecteix que moltes de les decisions polítiques que afecten la ciutadania són fruit 'd'un cúmul de casualitats, d'un sopar entre copes'. Així s'ha expressat Moliner en una entrevista a Cugat.cat abans de protagonitzar aquest dimecres la xerrada del cicle 'Tertúlia amb amics' de l'Associació Amics de Pedra i Sang. Davant d'una setantena de persones Moliner ha ofert una xerrada impregnada de l'obra de Vladimir Nabokov, la música de Radiohead i el vi de Bordeus.

Empar Moliner ha arrancat els riures de les setanta persones que no s'han volgut perdre la tertúlia que ha ofert al Restaurant El Mesón. Moliner ha detallat durant la xerrada algunes de les coses que li han 'sacsejat l'ànima'.

Ha començat parlant de l'escriptor rus Vladimir Nabokov i ha animat els presents a descobrir alguna de les novel·les d'aquest autor més enllà de 'Lolita'. Moliner ha fet escoltar al públic algunes de les seves cançons preferides com 'Creep' de Radiohead i el tema 'Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc', d'Adrià Puntí. L'escriptora, a més, ha reiterat que és una 'aficionada malaltissa del món del vi' i ha recomanat també alguns dels que més l'han encisat.

Sobre la seva darrera novel·la, 'La Col·laboradora', l'escriptora ha explicat a Cugat en quin sentit defineix l'atzar en la presa de decisions polítiques.


Empar Moliner

En aquesta novel·la una cosa que es vol explicar és que moltes decisions polítiques es prenen entre copes.






Moliner ha detallat també que té ganes d'escriure alguna novel·la que sigui de no-ficció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.