L'EMD obre un procés participatiu per estudiar la mobilitat del territori


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa

Moment de la roda de premsa

L'EMD de Valldoreix engega un procés de participació ciutadana per establir i consensuar els futurs eixos de mobilitat sostenible del territori. Sota el lema 'Valldoreix es mou', el govern descentralitzat aposta per la col·laboració ciutadana per desenvolupar l'estudi de mobilitat del territori que ha treballat juntament amb la Diputació de Barcelona. Els valldoreixencs podran fer les seves aportacions a través de dos tallers que tindran lloc al juny i a l'octubre. Es preveu que el document estigui acabat a finals d'any.

El projecte d'estudi sobre la mobilitat a Valldoreix és una proposta de l'anterior equip de govern i que, ara, amb CiU-Actuem al capdavant de l'EMD, s'engega a través de la participació ciutadana i la col·laboració amb la consultora Intra.

El document pretén fer una diagnosi de la mobilitat actual al territori i redactar propostes de millora per a una mobilitat futura sota criteris de sostenibilitat. Amb aquesta finalitat la taula de mobilitat de l'EMD ha organitzat dos tallers sobre diagnosi i propostes que tindran lloc al juny i a l'octubre. El vocal de Mobilitat de l'entitat, Joan Ribera, ha explicat quines aportacions poden fer els valldoreixencs.

Joan Ribera

Es podran fer aportacions sobre si Valldoreix es mou en bicicleta, a peu, en cotxe o transport públic.




La difusió del projecte es farà a través del web Valldoreixparticipacio.cat, els mitjans de comunicació locals i les xarxes socials. Es complementarà amb una exposició cedida per la Diputació de Barcelona anomenada 'Mobilitat 2.0. Cap a una nova cultura de mobilitat urbana'.

Es calcula que el projecte estigui acabat a finals de juny tot i que la seva aplicació es preveu a llarg termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.