Pujol: 'És bo que la iniciativa privada reforci el paper solidari de les administracions'


Temes relacionats

Sant Cugat acull avui un sopar benèfic de la Fundació Ivan Mañero per ajudar Guinea Bissau ( 3/mai/12)

La fundació del Doctor Iván Mañero torna a Sant Cugat per fomentar els seus projectes mèdics a l'Àfrica (25/mar/12)


  • Comparteix:

L'expresident Pujol amb el doctor Ivan Mañero

L'expresident Pujol amb el doctor Ivan Mañero

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha elogiat la funció de l'empresa privada a l'hora de cobrir necessitats solidàries que no poden assumir els ajuntaments en un context de crisi. Així s'ha expressat aquest dijous Pujol abans de presidir el sopar benèfic que ha organitzat la Fundació Privada Ivan Mañero a la nostra ciutat. La fundació ha avançat a Cugat.cat que al 2013 Sant Cugat serà la seu permanent de la fundació privada i l'ONG, amb una clínica on s'operaran els nens i nenes de Guinea Bissau que ho necessitin.

Per tercera vegada la fundació ha organitzat a Sant Cugat el sopar solidari que anirà en benefici d'un hospital de Guinea Bissau. El president d'honor de l'entitat, Jordi Pujol, ha lloat en declaracions a Cugat.cat que la iniciativa privada destini fons a ajudar països en vies de desenvolupament.

Jordi Pujol

Sempre ha estat important que allà on no arriben les administracions la gent decideix arribar-hi. És bo per un país.



El doctor Ivan Mañero ha avançat de la seva banda que a partir de l'any que ve Sant Cugat serà la seu de la fundació i l'ONG que dirigeix. Mañero ha explicat que construirà una clínica per poder fer totes les operacions.

Ivan Mañero

Professionalment torno a Sant Cugat amb la construcció d'una clínica on portaré els nens a operar. Aquí tindré la seu de la fundació i l'ONG.




L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància que en temps de crisi encara hi hagi fundacions que destinin la seva ajuda a països de l'Àfrica.

Mercè Conesa

Són moments difícils per aquest motiu hem de valorar la feina que fan les fundacions com la del doctor Ivan Mañero per ajudar persones de l'Àfrica.



La vetllada ha comptat amb el suport de les models Antonia dell'Atte i la santcugatenca Elsa Anka, l'extennista Sergi Bruguera, l'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual, la cantant Núria Fergó, l'escultor Lorenzo Quinn i l'humorista Jordi LP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.