La Farga obre les seves instal·lacions a la ciutat en una multitudinària Diada Familiar


Temes relacionats

El 'Somni' de La Farga es converteix en realitat deixant el públic bocabadat (16/des/11)

La Farga reuneix diverses generacions d'alumnes per celebrar els seus 40 anys d'història ( 8/feb/10)


  • Comparteix:

El centre educatiu La Farga ha celebrat la 22a Diada Familiar amb l'obertura de portes de l'escola perquè la ciutadania conegui les seves instal·lacions i oferta educativa d'una forma lúdica. Més de 4.000 persones s'han apropat al centre; entre familiars, alumnes i santcugatencs, que han gaudit d'activitats per a totes les edats i una exposició de cotxes antics.

Més d'un centenar d'alumnes han participat com a voluntaris, ajudant així en aquest important dia per a l'escola, en què comparteixen les instal·lacions amb la ciutadania amb un seguit d'activitats i exposicions. Els alumnes han col·laborat amb una obra de teatre, un concert de cant coral i una mostra dels treballs realitzats durant el curs.

Alumnes

És un dia molt important per La Farga. / Obrim la família als nens més petits perquè gaudeixin de les atraccions. / Sóc voluntari perquè és una il·lusió. Durant tot l'any esperem aquest dia.




Inflables i tallers per als més petits, sis activitats multidisciplinars d'esports col·lectius, karts i quads han estat les propostes més atractives. Els adults han gaudit més amb l'exposició de cotxes antics que ha aplegat diversos Ferrari, Mini i Jaguar, entre d'altres. El coordinador de la jornada, Manel de Castro, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu de la Diada Familiar.

Manel de Castro

És una cosa oberta a tots els nanos, i a tots els santcugatencs que vulguin. Som una escola del poble i és això el que volem.



Més de 4.000 persones s'han passejat per l'escola La Farga, una xifra lleugerament inferior per la coincidència d'aquesta festa major del centre amb el dia de la mare. Les activitats han finalitzat amb un concert de rock cantat per professors i pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.