Els comerciants del carrer Sant Jordi demanen una reserva de places al parquing de Can Quitèria


  • Comparteix:

Aquests dies s'estan eixamplant les voreres d'aquest carrer

Aquests dies s'estan eixamplant les voreres d'aquest carrer

L'escola Bressol i els comercaints del carrer Sant Jordi demanen que l'aparcament de Can Quitèria, que s'obrirà de manera provisional durant les festes de Nadal, reservi un número de places pels seus clients. Els botiguers temen que la desaparició de les zones blaves situades fins ara en aquest carrer repercuteixi negativament en les vendes.

Les 15 places d'aparcament de zona blava que hi havia situades fins ara al carrer de Sant Jordi desapareixeran a causa de l'eixamplament de les voreres fins a dos metres d'amplada. La decisió de l'ajuntament d'obrir un aparcament provisional de pagament a Can Quitèria, durant la campanya de Nadal, no ha agradat al director de "El Patufet", Pablo Pasqual. El director de l'escola bressol demana que els pares puguin deixar el cotxe a prop del centre educatiu sense haver de pagar.

Pablo Pasqual

Els pares no han de pagar per deixar els seus fills a l'escola per això demanem a l'ajuntament que ho poguin fer de manera gratuïta a l'aparcament de Can Quitèria.


Per la seva banda, els comerciants del carrer qualifiquen de positiva l'ampliació de les voreres però, alhora, tenen por que l'eliminació de les places d'aparcament en aquesta via redueixi les vendes. Els botiguers, diuen, que els santcugatencs estan molt acostumats a utilitzar el cotxe per anar a comprar.

Veïns Sant Jordi

De cara al comerç, l'eliminació de la zona blava afectarà negativament en les vendes perquè els santcugatencs estan acostumats a agafar el cotxe per tot.


Les obres del carrer Sant Jordi consisteixen també en el soterrament de les línies d'enllumenat i en la col·locació de tres bústies per la recullida d'aigües pluvials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.