Bopan i Baixas impulsen un maridatge entre pa i xocolata


  • Comparteix:

Baixas i Parera durant la creació / Font: Organització

Baixas i Parera durant la creació / Font: Organització

El pastisser santcugatenc Joan Baixas, de l'empresa pastissera Baixas, ha impulsat un maridatge de les seves xocolates amb els pans de temporada dels forners artesans Bopan. Aquest dimarts s'ha dut a terme el primer tast d'aquesta iniciativa a la cafeteria Baixas de Barcelona, on el xocolater Baixas i l'artesà de Bopan, Pablo Parera, han presentat i explicat als assistents les característiques d'aquesta fusió de sabors i textures.

Es tracta d'una fusió de les creacions de xocolata de Baixas amb l'artesania dels forners Bopan. El maridatge, organitzat per Bopan i Baixas, compta amb diferents tipus de fusions del pa i la xocolata, creant noves receptes com ara el Panettone de pinya amb la xocolata amb llet Origine Papouasie, i el pa de nous amb xocolata i cafè, entre d'altres. Seguint amb la línia del maridatge, també es va dur a terme un xou creatiu on es van realitzar bombons amb pa i xocolata.

Tant Baixas com Pareda han manifestat que volen dur més enllà aquesta idea organitzant més tasts i presentacions en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.