El mercat solidari de Petits Músics del Món deixa la iniciativa als més petits


Temes relacionats

Arriba la tercera marató solidària de Joventuts Musicals (25/mar/12)

El Cor Aglepta i la Coral del CMSC, junts pels Petits Musics del Món (14/des/11)


  • Comparteix:

La música dels malawians Konkalazi ha acompanyat aquest diumenge la venda de llibres, menjar i joguines de la mà dels nens i nenes de Petits Músics del Món. Aquest mercat solidari, que han organitzat els més petits a través de les seves escoles, ha servit per recaptar fons per a la publicació d'un llibre de cançons tradicionals de Malawi, a l'Àfrica. La cita ha coincidit amb la parada a Sant Cugat dels Konkalazi, formació guanyadora del Music Crossroads 2012, en la seva gira europea.

Els nens i nenes de l'entitat Petits Músics del Món han cuinat i recollit llibres, roba i joguines per vendre-ho al mercat solidari, que té com a objectiu recaptar diners per a projectes educatius a Malawi. D'aquesta manera, els més petits han vist com ells també tenen la possibilitat d'ajudar a qui més ho necessita. Ho explica el president de Petits Músics del Món, Martí Marín.

Martí Marín

Volem que els nens entenguin aquella realitat i puguin fer coses autònomament per donar suport a un projecte de cooperació. És una oportunitat de descoberta.



La cita també ha servit per presentar a la ciutat el grup guanyador del festival Music Crossroads, els malawians Konkalazi, que s'han mostrat molt satisfets de poder col·laborar en aquest projecte solidari.

Dammy Kalima

Per nosaltres és una experiència que sempre recordarem, ens encanta poder tocar aquí. Estem molt contents i només volem que la gent ho passi bé.




De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha elogiat aquesta iniciativa que implica els nens i nenes en el món de la solidaritat, tan important a la ciutat.

Mercè Conesa

En aquesta ciutat que destaca per la presència de molts nens, és molt important que siguin ells que prenguin la paraula i facin el gest.






Els fons recaptats serviran per editar un cançoner infantil en l'idioma del país, el chichewa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.